Rólunk

Kedves Látogató!

Köszöntjük webshopunkon, ahol reméljük megtalálja az Önnek megfelelő terméket. Engedje meg, hogy bemutassuk, hogyan született meg a pobAgro márkanév és a hozzá kapcsolódó termékpaletta.

2019-ben, traktorvásárlásunk során, szerettünk volna a jármű fülkéjével harmonizáló minőségi, méretpontos, strapabíró üléshuzatot vásárolni, de sajnos nem sikerült minden elvárásunknak megfelelő terméket találnunk a piacon.

Számunkra fontos, hogy igényes környezetben töltsük el a munkavégzésre szánt időnket, ami mellett még fontos szempontnak tartjuk az eszközeink állagmegóvását is, ezért döntöttünk a megvalósítás mellett.

Ezen a gondolatmeneten elindulva 2020 nyarán létrehoztuk pobAgro néven vállalkozásunkat, annak érdekében, hogy a traktorokra szánt cserélhető üléshuzatokkal minden gazdálkodó számára lehetőséget nyújtsunk a dizájn harmonizálására, és az eszközök állagmegóvására.

Termékeink magas precizitással, kézzel készülnek, kizárólag magyar gyártók bevonásával.

Válasszon kínálatunkból!

 

 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.